til top
  • Om Mesterbygg Ålesund

Om Mesterbygg Ålesund

Mesterbygg Ålesund AS er forhandler av Mesterhus i kommunene Ålesund og Sula. Våre ansatte har solid kompetanse lang erfaring fra boligbransjen, og vi tar på oss totalprosjekter som omfatter prosjektering, søknader og utførelse.

Det skal bli som avtalt

Vi strekker oss langt for våre kunder, og skal legge til rette for at denne store og viktigste investeringen skal bli som ønsket og avtalt.

Vi virkeliggjør din boligdrøm

Mesterbygg Ålesund AS ønsker å virkeliggjøre din drøm om en ny, flott bolig. Gjennom byggeprosessens mange valg er det viktig for oss å bistå kundene våre med god veiledning og levere kvalitet, fagkunnskap og solid håndverk.

Gode byggevareprodusenter

Som medlem i Mesterhuskjeden vil det meste av byggevarene bli levert gjennom Mestergruppen som har handelsavtale med gode byggevareprodusenter. Gjennom dette systemet er vi sikret et rikholdig utvalg av byggevarer med god kvalitet og leveranser til avtalt tid.

Lokale underentrepenører

Vi benytter oss av lokale underentreprenører som vi over tid ser har innfridd og levert i forhold til forventning om god kvalitet og punktlighet. Det er av vesentlig betydning at de besitter faglig kompetanse og har den nødvendige erfaring.